Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
 
Speelplein word skatepark! -
Wat een te gekke dag vandaag 1 mei 2014 in Hoogeveen Joep wilde wilde graag een skatepark in Hoogeveen vandaag werd dat werkelijkheid Joep mocht van de burgemeester voor 1 dag een skatepark/parcour en miniramp huren en wel exact bij hem voor de deur!!!! Hieronder het verhaal van Steven Sleurink de jongerenwerker:
Zo! Wat een laaaange dag, maar hoé awesome was het!!! Wat eerst een doorweekte boel leek  te worden werd door de weergoden gezegend met droog weer!  Het skate-event/streetparty Erflanden in Hoogeveen was een enorm succes gevuld met awesomeness, enthousiaste mensen en dope workshops en demo's. Ruim 200  kinderen en jongeren (met ouders,  opa's,  oma's,  ooms en tantes)  lieten hun skills zien op de... miniramp en skateparkour, pannatoernooi,  graffiti en streetdance!! En er zitten weer talentjes bij!
Met dank aan de smederijen van Hoogeveen, Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (sww), Erwin Riezebos en z'n bedrijf transmission skateparks, skate en snowboard specialist Herqua,  die met hun skate en bmx demoteam de jongeren hebben geïnspireerd en geholpen, Urban Unity voor hun pro's Demi Tanalepy voor dans en Mattias voor z'n graffiti skills!
In het bijzonder een bedankje voor Joep Boers (12jr) die met het geniale idee is gekomen om dit te organiseren. Laat meer mensen jouw voorbeeld volgen. Zo zie je maar hoe een klein idee zo tof kan worden! Topper!
En last but not least mijn onvermoeibare vrijwilligers die de hele dag hebben gezwoegd en de enthousiasme erin hebben gehouden! Mustafa Taha en Curtis Adikari  met hun zieke dans skills (ow snap!), Joey Barelds aka dj infectiv en Thomas Keddeman aka Candyman aka Keddy voor hun DJ skills (lekker gedraaid en dudes... Leer mij dat) en Jacqueline Boers die ook zo lekker enthousiast is!
 
 
 
 
<< Terug

Reacties


 Unknown Media.com