Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Links Contact

Nederlands | English
 
2016 vele nieuwe Miniramp optie's - 9-1-2009
Ook dit jaar geven wij iedereen weer de kans om onze Miniramps in te huren voor skateboarddemo's,skateboardlessen,skateboardwedstrijden en skateboardevents enz......... Zoals altijd worden onze Miniramps steeds vernieuwd in allerlei nieuwe combinatie's,onze goedkoopste miniramp is nog steeds te huur voor de prijs die we 4 jaar geleden ook al aanboden! Ook allerlei duurdere optie's zijn verlaagd in prijs vanwege betere vervoer optie's.Een grote aanwinst voor ons bedrijf is skateboarder Dave Jansen die in 2016 officieel bij ons in dienst is getreden.Dave verzorgt de montage van de Miniramps geeft skateboardlessen en verzorgt de skateboardemo's op de Ramp.
Ook dit jaar kun je ten alle tijde je geplande datum doorgeven, deze word dan als vrijblijvende optie ingepland.Wanneer een geplande datum officieel word bevestigd 2 maand voor de geplande activiteit dan krijg je 10% korting op de normale dagprijs.
Stuur even een mail voor meer prijsinfo betreffende onze mobiele skatebanen naar info@skateparken.nl.
Bekijk ook even het filmpje onderaan de pagina of check deze link naar alle onze mobiele skateramp optie's:Miniramp-optie's
 
<< Terug

Reacties


 Unknown Media.com