Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
Miniramp op Ikanda 2012 in Belgie - 18-4-2012

We hebben op 16 april onze 5 meter brede miniramp opgebouwd op de Ikanda oftewel Ikkandat beurs in Leuven.De beurs is bedoeld voor jongeren van 12 tm 14 jaar om te ontdekken waar hun talenten liggen.

Op 17 april was het zover inmiddels de 3de keer dat we met onze skateramp hier bij mochten zijn.Frank,Douwe en ikzelf hebben de dag ervoor hard gewerkt om de mini klaar te maken voor de demo's en de clinics.Samen met Tim Bijsterveld werd er een knallende demo gereden en daarna konden de kinderen onder begeleiding van Frank de skatebaan uitproberen in de vorm van een skateclinic.

Ook geintresseerd om een miniramp te huren?, vraag hier u offerte miniramps aan!

 


<< Reacties: 0

Miniramp op de studentenclub. - 18-4-2012

Onze Miniramp werd geplaatst op de Stundenten club spin-board in Utrecht.Vele skaters uit alle hoeken van het land die studeren in Utrecht en lid zijn van de vereniging kwamen hier op af.

Tot laat in de avond werd er gebruik gemaakt van de mobiele mini.Samen met Jeroen en de skaters van de vereniging werd de mini opgebouwd waardoor hij binnen 2 uurtjes stond en aan het eind van de avond binnen een uur weer in de bus stond.

Uiteindelijk nog wat na gedronken tijdens het feest wat tot diep in de nacht duurde en weer vertrokken met een zeer voldaan gevoel.Spin board bedankt voor het lekkere eten en veel gezelligheid.

Ook geintresseerd in de huur van een miniramp?, vraag hier u offerte miniramps aan!


<< Reacties: 0

Transmission's nieuwe Miniramp - 28-9-2011

We hebben een nieuwe Miniramp voor de verhuur,de miniramp is gebouwd met een berken toplaag en heeft dezelfde stevigheid als de skatebanen die in de Indoor-skateparken gebruikt worden.

De Skateramp is in 1,5 uur opgebouwd en alle diensten (vervoer,op en afbouw,skate-demo,skate-les)worden inclusief aangeboden.

De miniramp staat standaard klaar in onze bus waardoor we onze kosten laag kunnen houden.Je kan ons en de ramp door het gehele land inhuren.Wij zorgen voor de mini en een dag skate-spektakel van de hoogste plank!

Wil je een grote miniramp wij hebben er ook een van 7,5 meter breed voor je klaar staan, stuur even een e-mail voor een prijsopgave naar:info@skateparken.nl


<< Reacties: 0

Opening Skatepark Steenwijk - 28-9-2011

  


<< Reacties: 0

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  >>

 Unknown Media.com